Jan DeNul Group kiest voor Red Rock Cranes

JandeNul Redrock

Drie Red Rock Knuckle telescopische offshorekranen zullen worden geïnstalleerd op het drijvende installatiekraanschip “Les Alizés” van Jan De Nul Group.

Jan De Nul Group vermeldde op hun homepage dat het schip specifiek ontworpen is voor het laden, transporteren, hijsen en installeren van offshore windturbinefunderingen. “Les Alizés” wordt gebouwd op de scheepswerf van China Merchants Industry Holdings Co. Ltd.

Red rock technologie aan boord aanwezig

– Door enkele van de nieuwe Red Rock-technologiefuncties aan deze levering van het kraanpakket toe te voegen, zijn we er trots op samen te werken met Jan De Nul Group om de meest efficiënte installatiemethode voor offshore windparken aan te bieden. Het superschip is ontworpen en gebouwd om enkele van de grootste en zwaarste funderingen van windturbines in diep water en in uitdagende zeebodemomstandigheden te installeren.

“Les Alizes” komt momenteel tegemoet aan een vraag binnen de offshore windenergiesector om een ​​nieuwe generatie grote turbines te ontwerpen en te installeren.

Zittend op gigantische funderingen tot 2.500 ton, die zich 270 meter naar de hemel uitstrekken, en met bladen over de lengte van voetbalvelden, is het bevredigend dat Red Rock-technologie nodig is om waarde toe te voegen aan een onderneming die we allemaal als een grote opdracht beschouwen. is ervoor te zorgen dat het schip in staat is zeer grote windturbines groener en goedkoper te installeren.

 

0 Comments