Hamilton Jet Jet Anchor System

Hamilton JETanchor positioneringsysteem succesvol in bedrijf genomen.

Nederlands eerste Hamilton JETanchor positioneringsysteem is succesvol in bedrijf genomen op een 10.5 meter SAR boot gebouwd bij Euro Offshore in Werkendam. Deze nieuwste productinnovatie van HamiltonJet is een aanvulling op het bestaande blue ARROW elektronisch besturingssysteem.

Naast de mogelijk om de boot met één hand intuïtief en nauwkeurige te kunnen bedienen, geeft JETanchor de mogelijkheid automatisch positie en koers te behouden op een meer accurate manier dan mogelijk is bij handmatige bediening. Tevens geeft JETanchor de mogelijk om “handsfree” in de meest gunstige positie rond een virtueel ankerput te blijven gebaseerd op een GPS punt.

 Deze nieuwe functies zorgen voor een lager brandstofverbruik en geluidsniveau tijdens stand-by operaties. De accurate GPS positionering maakt JETanchor uitermate interessant voor survey werkzaamheden, ROV inzet en stand-by werk. Andere applicaties voor het JETanchor positioneringsysteem: Yacht Tenders, Crew Boats, SAR, Windfarm, Patrol, Fireboats, Fishing Boats.

 Neem voor meer informatie contact met ons op.

http://www.hamiltonjet.com/jetanchor

0 Comments