AMW-MARINE stelt NG SHIPREPAIR aan als hun servicepartner voor HamiltonJet.

AMW-MARINE, sinds 1969 leverancier van maritieme efficiëntie, is actief in technisch advies, levering en ondersteuning van verschillende scheepsvoortstuwingssystemen en aanverwante producten. Vanaf 1988 is het ook de exclusief geautoriseerde HamiltonJet-distributeur voor Nederland en België en ontwikkelt sindsdien de markt voor waterjetaandrijving.

In een sector waar inzetbaarheid van cruciaal belang is en 24/7 ondersteuning nodig is, hebben we vastgesteld dat we een partner nodig hebben om de steeds groter wordende vloot van HamiltonJet- aangedreven offshore crew- en supportboten opererend rond de windmolenparken in het Noordzeegebied te ondersteunen.

We hebben in NG SHIPREPAIR een partner gevonden om deze regionale service en ondersteuning te bieden. Hun geografisch strategisch ligging met toegang tot open zee, overvloed aan ruimte en 220 ton scheepslift gecombineerd met een 24/7 serviceorganisatie, maakt hen tot een populair service- en onderhoudslocatie en als zodanig voor ons een ideale partner om mee samen te werken.

NG SHIPREPAIR wordt volledig opgeleid om onderhoudswerkzaamheden uit te voeren volgens HamiltonJet specificaties.

Samen streven we naar excellente service in de regio!

De HamiltonJet-waterjet is een van de meest geavanceerde en innovatieve scheepsvoortstuwingssystemen die tegenwoordig in gebruik zijn, en loopt voorop in de waterjet- voortstuwingstechnologie.