AMW Marine en Tonissi Marine gaan partnership aan voor Top System Surface Drive

We zijn verheugd en trots om onze samenwerking met Tonissi Marine voor Top System Surface Drive aan te kondigen. Top System is een surface drive aandrijving voor variabele trim. De Top System schroefsystemen zijn geschikt voor het planeren van snel varende motorboten met hoge prestaties. Met deze surface schroef aandrijfsystemen kunnen prestaties worden behaald welke tot voorkort nog onbereikbaar waren. De Top System schroef aandrijfsystemen zijn beschikbaar van 300 tot 4000 pk en ontworpen voor snellere acceleratie en hogere topsnelheid versus een lager brandstofverbruik, vanwege de lage weerstand in het water.

AMW_Easy Lift-Top SystemTop System EASY LIFT
Naast het doordacht propeller surface drives hebben zij een innovatief lift-systeem voor buitenboordmotoren ontwikkeld dat de prestaties optimaliseert bij het gebruik van meerdere buitenboordmotoren. Met het Top System EASY LIFT systeem bestuur je veilig en eenvoudig krachtige motorboten.

Met deze samenwerking versterkt AMW de positie als totaalleverancier van kwalitatief hoogwaardige voortstuwingssystemen voor de maritieme markt, specifiek voor de optimalisatie van snelvarende motorboten.

Kijk voor meer informatie op onze website via de volgende link: https://amw.nl/nl/producten/surface-drives/