AMW-MARINE en Lindenberg-Anlage GmbH bundelen krachten voor groene maritieme en industriële oplossingen

We zijn verheugd om een baanbrekende samenwerking aan te kondigen! AMW-MARINE en Lindenberg-Anlagen GmbH hebben officieel een strategische dealerovereenkomst ondertekend om een nieuw tijdperk van duurzame innovatie in de maritieme en industriële sector in te luiden.

Lindenberg produceert een breed scala aan generatorsets. Deze sets kunnen worden uitgerust met alle motoren en generatormerken en vormen een oplossing voor diesel-elektrische aandrijflijnen van schepen, als toevoeging aan het huidige productportfolio van AMW-Marine.


Deze samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal in onze gezamenlijke inzet om te voldoen aan de steeds toenemende vraag naar milieuvriendelijke oplossingen in de maritieme en industriële sectoren.

Samen met Lindenberg-generatorsets streven we ernaar de sectoren te revolutionaliseren, door scheepseigenaren en -exploitanten geavanceerde oplossingen te bieden om emissies, brandstofverbruik en operationele kosten te verminderen.

Neem contact met ons op om uw specifieke energiebehoeften te bespreken, en laat ons u een betrouwbare en op maat gemaakte oplossing bieden.

Mail ons op info@amw.nl